Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Porodični dan u sklopu novog repertoara bioskopa „Cineplexx”

Emilija Kostić 17.2.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 18. do 24. februara naći će se film „Tom i Džeri”. Uz ovaj film 21. februara biće organizovan porodični dan.

Foto: www.cineplexx.rs

Radnja filma Tom i Džeri odvija se u Njujorku. Džeri se useljava u najlepši hotel u gradu uoči venčanja veka, prisiljavajući organizatora venčanja da zatraži nužne mere. Kloi Grajs Morec, koja se nalazi u ulozi tek zaposle Kajle, ima zadatak da reši problem miša u hoteu pre samog venčanja. kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili Džerija. Sledi tradicionalna bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a i ugled samo hotela. Međutim, pojavljuje se veći problem − zaposleni hotela urotio se protiv njih troje. Za režiju je zaslužan Tim Stori, dok u sinhronizovanoj verziji filma glasove pozajmljuju Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić i Pedja Damjanović.

Porodični dan bioskopa Cineplexx zakazan je za 21. februara od 12 do 17 časova. Deci će uz kupovinu karata biti poklonjena maska za lice sa likom Toma ili Džerija, kao i NIVEA kremica za ruke. Dvoje posetilaca biće u prilici da dobiju knjigu izdavača Evrobook iz edicije Tom i Džeri, kao i časopisi Zeka ili Bubamara i pakovanje vlažnih maramica koje poklanja Stop Shop ritejl park. Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Cineplexx po ceni od 350 dinara radnim danima i 400 dinara vikendom za 2D projekciju, kao i po ceni od 470 dinara radnim danima i 520 dinara vikendom za 3D porojekciju.

kultura,repertoar bioskopa,bioskop cineplexx,porodicni dani,Tom i Džeri,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.