Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Specijalna projekcija filma „Jedini izlaz” u „Cineplexx-u”

Milica Stojanović 5.2.2021. Komentari

Specijalna projekcija filma „Jedini izlaz” održaće se 13. februara u bioskopu „Cineplexx”. Početak je zakazan za 19 časova.

Foto: www.cineplexx.rs

Domaći film Jedini izlaz je psihološki triler scenariste Darka Nikolića. Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar, koju igra Anđelka Prpić, dobija informacije, koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca, kojeg tumači Ljubomir Bandović, u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti. Pored Anđelke i Ljubomira u filmu igraju i Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Janko Popović Volarić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković i Klara Hrvanović.

Nakon projekcije filma, glumačka ekipa će se pokloniti publici. Karte se mogu nabaviti na blagajni i sajtu bioskopa Cineplexx.

kultura,specijalna projekcija,bioskop cineplexx,jedini izlaz,anđelka prpić,ljubomir bandović,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.