Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Održana premijera filma ,,Vikend sa ćaletom”

Dragan Jevremović 1.11.2020. Komentari

Premijera filma „Vikend sa ćaletom” održana je 31. oktobra u bioskopu „Cineplexx”. Na kraju projekcije publika je aplauzom pozdravila deo ekipe filma.

Foto: Hristina Marković

Film Vikend sa ćaletom govori o odnosu oca i sina i želji oca da se ponovo poveže sa sinom. Kašika je sredovečni kriminalac koji će za jedan vikend pokušati da nadoknadi izgubljene godine. On će pokušati da svog sina za dva dana nauči svemu onome što smatra važnim da se preživi na ulici. Sa druge strane, jedanaestogodišnji Ogi odrastao  je okružen novim tehnologijama i iz virtuelnog sveta ulazi u turbulentni svet svog oca. 

Ovo je jedan od filmova koji na leđima nosi glavni lik kojeg je fantastično odigrao Nenad Jezdić. Jezdić je ostvario odličnu hemiju sa Banetom Vidakovićem i mladim Vasom Vranešom, kome je ovo prva uloga na filmu. Pored njih igraju još i Miodrag Miki Krstović, Katarina Radivojević, Svetlana Bojković, Marko Gvero i drugi. U filmu se kao gosti pojavljuju fudbaler Vujadin Savić i pevač Džej. Reditelj i scenarista ovog filma je Miroslav Momčilović, najpoznatiji po filmovima Sedam i po, Smrt čoveka na Balkanu i Čekaj me, ja sigurno neću doći. Napravio je sjajnu kombinaciju drame i komedije i napisao scenario čije će se replike prepričavati.

 

kultura,film,cineplex,vikend sa ćaletom,Nenad Jezdić,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.