Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Prevodioci” na repertoaru bioskopa Cineplexx

Emilija Kostić 22.10.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 22. do 28. oktobra naći će se „Prevodioci” i „Kućni patuljci: Operacija kolačići”.

Foto: cineuropa.org

Film Prevodioci prati devetoro ljudi angažovanih za prevođenje omiljnog nastavka. Oni bivaju zatvoreni u jednom luksuznom bunkeru, a kada se prvih deset stranica izuzetno čuvanog rukopisa pojavi na internetu, posao iz snova postaje noćna mora. Lopov je jedan od njih, a izdavač je spreman da uradi sve kako bi otkrio ko je to. Film je režirao Regis Roinsard, a u glavnim ulogama nalaze se Olga Kirilenko, Lambert Vilson, Rikardo Skamarčo i drugi.

Radnja filma Kućni patuljci: Operacija kolačići vrti se oko marljivih patuljaka iz Kelna koji su se skrivali pod zemljom otkako ih je pre 200 godina proterala zlobna krojačeva žena. Živahna devojčica među njima više nije mogla da podnese takav život i dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv. Zajedno sa dva drugara završava u pekari šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok ostali patuljci prave haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. 

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx.

kultura,bioskop,cineplexx,Prevodioci,Kućni patuljci: Operacija kolačići,film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.