Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

FIlmski susreti ipak u oktobru u Cineplexx-u

Emilija Kostić 1.10.2020. Komentari

Festival glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma „Filmski susreti” biće održan od 10. do 15. oktobra. Za razliku od prethodnih godina, filmovi će se emitovati u bioskopu „Cineplexx” umesto na Letnjoj pozornici. 

Foto: unsplash.com

Kako je navedeno na gradskom sajtu, Letnja pozornica ne ispunjava uslove pune epidemiološke zaštite, te će filmovi biti prikazivani u svih pet sala Cineplexx-a gde već postoji redovni repertoar prikazivanja i usklađenost sa svim propisanim epidemiološkim merama koje su na snazi. Prvih pet dana Festivala biće prikazivano izabranih deset filmova, dok je poslednji dan rezervisan za gostujuće filmove, nakon kojih će uslediti dodela nagrada.

Broj mesta biće ograničen, a zvanična cifra će biti objavljena nakon elaborata o proceni i neophodnoj pripremi epidemioloških mera i prisustva projekcijama bez rizika. Prikazivanje projekcija za novinare održaće se u bioskopu Vilin Grad. Dodatne informacije se mogu naći na zvaničnom sajtu Filmskih susreta.

kultura,filmski susreti,Festival glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma,cineplexx,Letnja pozornica,niški kulturni centar,Udruženje filmskih glumaca,dodela nagrada,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.