Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Lijam Nison u novoj priči o velikoj ljubavi na repertoaru Cineplexx-a

Sonja Stefanović 12.3.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 12. do 18. marta naći će se pet novih filmova: Naša ljubav, Bladšot, Hotel Beograd, Dečak II i Otkrila sam špijuna.

Foto: www.cineplexx.rs

Naša ljubav je romantična drama Lize Baros i Glena Lejbarna, koja gledaoce upoznaje sa Džoanom i Tomom, koji su godinama u braku. U njihovoj vezi oseća se lakoća koja nastaje iz života koji su proveli zajedno i velike ljubavi koja se ogleda u nežnosti i humoru koji dele. Kada Džoani otkriju rak dojke, tok njenog lečenja počinje da baca senku na njihovu vezu, pošto počinju da se suočavaju sa izazovima i pokazuju u šta bi život mogao da se pretvori ukoliko bi se nekome od njih nešto dogodilo. U glavnim ulogama su Lijam Nison i Lesli Manvil.

Akciona drama Bladšot prati Reja Gerisona, poginulog vojnika kojeg je korporacija za proizvodnju oružja Rising Spirit Technologies, uz pomoć nanotehnologije, uspela da vrati iz mrtvih. Sa velikom količinom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljivo jak i poseduje mogućnost samoizlečenja. U glavnoj ulozi je Vin Dizel, a režiju potpisuje Dejvid Vilson.

intro 1583987307Film Bladšot; Foto: www.looper.com

Romantična komedija Hotel Beograd prikazuje Pavla, bogatog naslednika i vlasnika prestižnog hotela Beograd, poznatog po burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće. U glavnim ulogama su Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina, a režiser je Konstantin Statskij.

Nastavak horor trilera Dečak sa Kejti Holms u glavnoj ulozi govori o dečaku-lutki. Nakon što se jedna porodica useli u vilu Helšir na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kog naziva Brams. Brams je prilično sablastan lutak i u njemu stanuje zlo. Glumačku postavu čine još i Kristofer Konveri, Ralf Ineson, Ovejn Ioman i Anjali Jai, a režiser je Vilijam Brent Bel.

Otkrila sam špijuna je porodična akciona komedija Pitera Sigala u kojoj profesionalni rvač Dejv Batista pokazuje svoje nežno lice. On je poslat u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje devojčice Sofi (Kloi Kolman), koja mu taj posao nikako ne olakšava. 

 Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara.

Inače, repertoar bioskopa Cineplexx odvijaće se u skladu sa donetom uredbom o privremenoj zabrani javnih skupova u zatvorenom prostoru zbog koronavirusa. Zbog toga, broj ljudi u svakoj sali ograničava se na 100, a za sedenje će biti dostupno svako drugo mesto kako bi bila osigurana odgovarajuća razdaljina. 

kultura,bioskop,cineplexx,hotel beograd,dečak II,Otkrila sam špijuna,bladšot,Naša ljubav,repertoar,lijam nison,Niš,film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.