Deo ekipe filma „Otac” stiže u Cineplexx

Emilija Kostić 2020.
Komentari

Film Otac biće prikazan 5. marta u bioskopu Cineplexx u 20.30 časova. Ovom prilikom publici će se pokloniti deo ekipe filma. 

Foto: imdb.com

Otac je priča o čoveku kome oduzimaju decu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku, otpadniku i poniženom čoveku koji kroz svoje putovanje peške od sela na jugu Srbije do prestonice, sa jednog kraja zemlje na drugi, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja − postaje heroj. Režiju i scenario potpisuje Srdan Golubović. U ulozi oca nalazi se glumac Goran Bogdan, a decu igraju Ajla Šantić i Muharem Hamzić. Ostale uloge tumače Boris Isaković, Nada Šargin, Milica Janevski, Vahid Džanković, Jova Maksić, Nikola Rakočević, Milan Marić i Ljubomir Bandović. Film je dobio nagradu za najbolje igrano ostvarenje u okviru programa Panorama i nagradu Ekumenskog žirija koja se dodeljuje filmovima s najvećim prisustvom duhovne, ljudske i društvene vrednosti.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: kultura , bioskop cineplexx , film , specijalna projekcija , otac , Srdan Golubović , Goran Bogdan , bioskop , cineplexx , Niš ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.