Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Harison Ford i „Zov divljine” u Cineplexx-u

Jovan Živković 19.2.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 20. do 26. februara naći će se tri nova naslova. Reč je o ostvarenjima: Zov divljine, Marica i Ivica i Patrolne šape: Priprema, pozor, spasavaj.

Foto: www.indiewire.com

Zov divljine je avanturistička drama nastala u produkciji studija 20th Century Fox. Priča prati psa po imenu Bak, čiji se idilični život okreće naopačke. Odjednom ga sele iz njegovog doma u Kaliforniji i odvode u Aljasku, gde postaje deo ekipe pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima. Glavna uloga pripala je Harisonu Fordu, a režiju potpisuje Kris Sanders.

Marica i Ivica ovog puta nije bajka već horor fantazija. U dalekoj i magičnoj zemlji žive brat i sestra koje glad natera da napuste svoj dom i krenu u šumu u potragu za hranom. Nakon nekoliko dana lutanja, oni nailaze na veliku kuću s obiljem hrane i mestom za spavanje, te im se to učini kao idealno mesto za odmor. Ubrzo počinju da primećuju čudne stvari oko kuće i neobično ponašanje starice koja tu živi. Dok su oni sumnjičavi oko svega što se oko njih događa, mračne tajne počinju da izbijaju na površinu. Uloge tumače Sofija Lilis, Alis Krige i drugi, a režiju potpisuje Oz Perkins.

Patrolne šape: Priprema, pozor, spasavaj je animirana avantura o štencima. Kada gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, zadatak ovih kučića postaje da učine sve što je u njihovoj moći kako bi sačuvali ceo Zaliv avantura. Film je režirao Čarls E. Bastjen.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara.

kultura,bioskop cineplexx,cineplexx nis,film,zov divljine,harison ford,marica i ivica,Patrolne šape,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.