Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Nastavak ledene bajke u bioskopu Vilin Grad

Aleksandra Ničić 12.2.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 13. do 19. februara naći će se drugi deo filma Led, kao i filmovi Ema, Tomazo, Ostrvo fantazija i Sonikov film. 

Foto: p1.pxfuel.com

Gledaoci koji su se pitali šta se desilo sa prvakinjom u umetnčkom klizanju Nađom i hokejašem Sašom nakon takmičenja u umetničkom klizanju kojim se završio prvi deo filma Led, imaće prilike da to i saznaju u filmu Led 2. Put ispunjen usponima i padovima, stvoren još od ranog detinjstva, za Nađu se nastavlja. Ona, Saša i njihova ćerka su srećna porodica kojoj će nemili događaj zauvek promeniti život. Repertoar ljubiteljima romantičnih filmova donosi i satiru društva i odrastanja, film Ema. Junakinja ovog filma mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača kako bi pronašla ljubav.

Sem toga, od režisera Abela Ferare dolazi nam ostvarenje Tomazo. U pitanju je drama u kojoj je ključni motiv pitanje: Da li ostareli i namučeni reditelj može naći sreću u ulozi supruga i oca? 

Za ljubitelje horora, kao i za sve koji se pitaju šta se dešava kada se naše fantazije pretvore u noćne more, tu je ostvarenje Džefa Vedloua. Radi se o filmu Osrtvo fantazija, u kome zagonetni Gospodin Roark čini da se tajni snovi njegovih srećnih gostiju ostvare u luksuznom, ali zabačenom tropskom odmaralištu. Ipak, kada se desi neočekivani obrt, razrešenje misterije ostrva je jedini spas.

Svi koji su gledali televizijski kanal Jetix i sećaju se čuvenog brzog svetloplavog ježa, moći će da pogledaju i igrani film o njemu. U pitanju je Sonikov film, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom. Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim najboljim prijateljem, čovekom Tomom. Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika, koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. 

Cena karata iznosi 290 dinara radnim danima i 320 dinara vikendom.

vilin grad,vilin grad niš,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.