Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Ostrvo fantazija” i „Sonikov film” u Cineplexx-u

Tamara Radovanović 12.2.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 13. do 19. februara nalaze se četiri nova naslova − Sonikov film, Ostrvo fantazija, Ema i Led 2. 

Foto: www.fotogramas.es

U novom osvrtu na Ostrvo fantazija zagonetni Gospodin Roark čini da se tajni snovi njegovih srećnih gostiju ostvare u luksuznom, ali zabačenom tropskom odmaralištu. Međutim, kada se fantazije pretvore u noćne more, gosti su primorani da se bore za život. Uloge tumače Lusi Hejl, Majkl Penja, Portia Dabldej i drugi, a režiser je Džef Vodlou.

Sonikov film je igrana akciona avantura, inspirisana popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež. Radnja prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim prijateljem Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. Soniku je glas pozajmio Ben Švarc, a režiju potpisuje Džef Fauler.

sonic the hedgehog 5 1556631058

Foto: www.digitalspy.com

Radnja romantične komedije Ema odvija se u malom, uspavanom gradu, gde lepa, pametna i bogata Ema Vudhaus mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla pravu ljubav. U pitanju je satira društva i odrastanja. Uloge tumače Anija Tejlor Džoj, Džoni Flin, Mia Got i drugi.

Led 2 je nastavak romantične drame koji prikazuje šta se dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze. Da li su zaista živeli srećno do kraja života? Glavni likovi ove bajke su prvakinja u umetničkom klizanju Nađa i vrhunski hokejaš Saša. Oni žive kao srećna porodica i sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote. Režiju potpisuje Zora Krizovnikov, a u glavnim ulogama su Marija Aronova, Julija Klinina i Nadežda Mikalkova. 

Takođe, bioskop Cineplexx organizovaće 14. februara obeležavanje Dana zaljubljenih, upravo uz premijeru filma Led 2. Posetioce tom prilikom očekuju pokloni partnera bioskopa.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 350 dinara, dok cena karte za filmove u 3D projekciji iznosi 470 dinara.

kultura,cineplexx,bioskop,Niš,repertoar,film,filmovi,sonikov film,led 2,ostrvo fantazija,ema,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.