Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Bioskop Cineplexx organizuje Festival dečijeg filma

Emilija Kostić 31.1.2020. Komentari

Bioskop Cineplexx u periodu od 1. do 9. feburara organizovaće Festival dečijeg filma. Repertoar će činiti 20 animiranih i igranih filmova.

Foto: tripsavvy.com

U toku festivala filmovi koji će biti prikazani su: Kralj lavova, Tajne avanture kućnih ljubimaca 2, Porodica Adams, Angry birds 2Spajdermen: Daleko od kuće, Grdana: Gospodarica zla, Zaleđeno kraljevstvo, Dambo, Prerušeni špijuni, Patrolne šape, Jeti: Snežni čovek, Dulitl, Pokemon detektiv Pikaču i drugi. Pored filmskog programa posetioci će imati priliku da učestvuju u raznim aktivnostima u bioskopu, a najmlađi u radionicama i specijalnom programu pripremljenom za njih. 

Karte za festival su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx po sniženoj ceni od 180 dinara za 2D projekciju i 280 dinara za 3D projekciju.

kultura,cineplexx,festival dečijeg filma,radionice,specijalni programi,kralj lavova,tajne avanture kućnih ljubimaca 2,angry birds 2,porodica adams,spajdermen: daleko od kuće,Grdana: Gospodarica zla,zaleđeno kraljevstvo,dambo,prerušeni špijuni,Patrolne šape,jeti: snežni čovek,dulitl,pokemon detektiv pikaču,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.