Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Akciono veče i film „Gospoda” u Cineplexx-u

Jelica Janačković 22.1.2020. Komentari

Bioskop Cineplexx održaće događaj pod nazivom Action night uz film Gospoda 23. januara. Početak je zakazan za 20 časova.

Foto: butwhythopodcast.com

Film Gospoda u režiji kultnog Gaja Ričija je sofisticirana krimi priča o američkom iseljeniku Mikiju Pirsonu, koji je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. Da li će Pirson uspeti da sačuva svoje carstvo ili će neko drugi doći na njegovo mesto, gledaoci će saznati u dinamičnoj priči sa mnogo međusobno isprepletenih zapleta. 

Gaj Riči, reditelj poznat po ostvarenjima Dve čađave dvocevke, Sneč, Šerlok Holms i Rokenrola, prepoznatljiv je i po izboru sjajnih glumačkih postavki, pa će gledaoci u uzbudljivom filmu Gospoda gledati Hjua GrantaČarlija Hanama Kolina Farela, predvođene dobitnikom Oskara Metjuom Mekonahijem, koji će nam dočarati kriminalni milje jedne svetske metropole. Svi posetioci biće posluženi bezalkoholnim pivom, a najsrećniji gost će dobiti leptir mašnu na poklon.

Karte se mogu kupiti na blagajni biokopa Cineplexx.

kultura,film,Action night,bioskop,cineplexx,događaj,gospoda,bioskop cineplexx,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.