Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Gospoda” stiže u Cineplexx

Sonja Stefanović 15.1.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx naći će se tri nova naslova za period od 16. do 22. januara. U pitanju su Gospoda, Misija Arktik i Loši momci zauvek.

Foto:www.hollywoodreporter.com

Novu komediju Gospoda režirao je Gaj Riči. Američki iseljenik Miki Pirson (Metju Mekonahi) je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. Glavnu glumačku postavu upotpunili su i Hju Grant, Čarli Hunam, Mišel Dokeri i Kolin Farel.

Film Loši momci zauvek govori o Majku Loriju i Markusu Barnetu koji su ponovo zajedno, u još jednoj ludoj vožnji. U ovoj priči oni su stariji, ali i energični. Markus najavljuje svom partneru odlazak u penziju jer smatra da je vreme za to, dok ga Majk nagovara da se upuste u još jednu misiju. Glavne uloge tumače Vil Smit i Martin Lorens, a režiju potpisuju Adil El Arbi i Bilal Falah

U sinhronizovanoj Misiji Arktik arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog, arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno zapoveda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Otom, koji ima mehaničke noge i komanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sledbenika.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji iznosi 470 dinara.

kultura,film,cineplexx nis,gospoda,misija arktik,loši momci zauvek,nedeljni repertoar,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.