Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Humanitarni koncert „Maestro” u Narodnom pozorištu

Sonja Stefanović 11.1.2020. Komentari

Muzička grupa iz Sremske Mitrovice izvešće 12. januara muzičko-scenski performans Maestro u Narodnom pozorištu. Početak je zakazan za 20 časova.

Foto: www.pixabay.com

Kako navode organizatori, delo je posvećeno predstavljanju i afirmaciji dela Nikola Paganinija i namenjeno je široj publici, od obrazovanih muzičara do potpuno neinformisanih slušalaca. U nastupu će se preplitati muzika, istorija, umetnički prikaz i univerzalne ljudske istine. Performans je deo humanitarnog projekta, koji se pod sloganom Božanski je davati, primati je ljudski sprovodi poslednjih devet godina u organizaciji Rotarakt i Rotari kluba Niš.

Takođe, prema navodima organizatora, pomoć se usmerava prvenstveno ka poboljšanju kvaliteta uslova života mladih, njihovom obrazovanju, kulturi i zdravlju, te će sav prihod od koncerta biti iskorišćen za kupovinu mobilijara, koji će biti postavljen u gradu. Učesnici performansa su autor Ivana Mirosavljević na gitari, Katarina Milutinović sa violinom, Aleksandar Cundra na klaviru, glumac Nikola Janošević, kao i dramaturg i reditelj Nikolina Đukanović.

Cena karte iznosi 400 dinara, a karte se mogu kupiti u kafiću Gnezdo, Square cafe-u i u Mascaron-u. Takođe, moguća je rezervacija putem Fejsbuk stranice Rotarakt kluba ili pozivom na broj +381 65 8548 668.

kultura,koncert,Maestro,nastup,Nikola Paganini,klasična muzika,narodno pozorište,humanitarna akcija,Niš,Humanost,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.