Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Zaboravljeni Božić” na početku nove godine u Vilinom Gradu

Sonja Stefanović 31.12.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 2. do 8. januara naći će se dva nova naslova – Kletva i Zaboravljeni Božić.

Foto: www.byc.unl.edu

U Zaboravljenom Božiću čudan osećaj probudiće osmogodišnju Elisu jednog jutra. Nešto je neobično u novom danu, ali ona ne zna tačno o čemu je reč. Bezuspešni su pokušaji da objasni svojoj porodici i prijateljima da se ovaj dan razlikuje od ostalih i Elisa odlučuje da sama krene na neverovatno putovanje, na kojem će kroz nova i neočekivana prijateljstva otkriti svu radost Božića. Sada je na njoj da se pobrine za to da celo selo doživi Božić kao nezaboravno iskustvo. Ali sat otkucava – hoće li uspeti pre nego što bude kasno? U glavnim ulogama su Miriam Kolstad Strand, Raisa Stanciu i Anders Basmo Kristiansen.

Radnja filma Kletva otkriva tajnu uklete kuće koja unutar svojih zidova krije smrt. Onima koji kroče preko njenog praga, životi će biti uništeni. Ljudi u ukletoj kući ili poginu, ili polude, ili padnu u stanje retke vrste šizofrenije. Koga smrtonosna kletva zarazi − umire, a nova se kletva rađa i poput virusa prenosi na svakoga ko uđe u kuću. Taj lanac užasa postaje veći. Uloge tumače Beti Gilpin, Andrea Rajzborou i Lin Šaje.

 Cena karte za 2D projekcije je 290 dinara, dok je cena za 3D projekcije 430 dinara.

kultura,film,repertoar,vilin grad,bioskop,zaboravljeni božić,kletva,Niš,nova godina,Božič,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.