Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Biković ponovo na platnu Cineplexx-a

Aca Cvetković 26.12.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 26. decembra do 1. januara nalaze se tri nova filma – Sluga, One su bombe i Prerušeni špijuni.

Foto: www.cineplexx.rs

Sluga je komedija koju je režirao Klim Šipenko. Film prati život bogataša Grigorija, koji se zbog svojih postupaka suočava sa zatvorskom kaznom. Nakon što doživljava izrežiranu saobraćajnu nezgodu, budi se na velikom seoskom imanju kao obični sluga, bez primesa života kakav je do tada imao. Griša prolazi kroz težak put od bogataša do čoveka koji počinje da ceni mala životna zadovoljstva i vrednosti. Uloge tumače Miloš Biković, Marija Mironova, Ivan Ohlobistin i drugi.

Film One su bombe je drama zasnovana na istinitom događaju. Novinarke televizijske kuće Fox News odlučile su da podnesu tužbu protiv direktora te kuće Rodžera Ailesa, koji je godinama napastvovao i seksualno uzmeniravao žene koje su radile za Fox News. Priča je fokusirana na iskustva Grečen, Megin i Kajli. Glavne uloge tumače Nikol Kidman, Šarliz Teron i Margo Robi, a film je režirao Džej Rouč

1280 clip bombshell trailer 101519

Foto: www.etonline.com

Prerušeni špijuni je animirani film koji su režirali Nik Bruno i Troj Kven, a reditelj sinhronizacije je Petar Strugar. Glavni junaci su špijun Lens Sterling i naučnik Volter Beket. Lens je ljubazan, uglađen i kulturan, a Volter stvara genijalne ideje, inovacije i gedžete koje Lens koristi u svojim misijama. Radnja prati njihovo prijateljstvo koje neočekivano dolazi u situaciju gde su prinuđeni da nauče da funkcionišu kao tim, u suprotnom će ceo svet biti u opasnosti.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara.

cineplexx,repertoar,sluga,one su bombe,prerušeni špijuni,kultura,film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.