Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Završetak treće trilogije ,,Ratova zvezda” u Cineplexx-u

Jovan Živković 11.12.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 11. do 18. decembra naći će se premijerno Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera i Džumandži: Sledeći nivo. Takođe, na repertoaru su filmovi: Ajvar, Crni Božić i Umeš li da čuvaš tajnu.

Foto: www.gamesradar.com

Akciona avantura Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera prati viševekovni sukob između Džedaja i Sita koji se približava vrhuncu. U međuvremenu, general Leja Organa predvodi preživele članove Otpora u poslednjem obračunu sa Prvim redom. Glavnu ulogu tumači Keri Fišer koja je preminula pre tri godine i čija se uloga u ovom ostvarenju sastoji od arhivskih snimaka. Osim nje, pojavljuju se Mark Hamil, Dejzi Ridli, Adam Drajver i drugi. Režiju potpisuje Džej Džej Abrams.

Avantura Džumandži: Sledeći nivo okupila je staru ekipu. Spenser, Fridž, Betani i Marta ponovo su zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedno od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, akteri otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila, kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su tu, a igra će biti teška i opasna. Igrači će morati da prođu kroz neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina. Glumačku ekipu čine Dvejn Džonson, Kevin Hart, Džek Blek, Karen Gilan i Deni Devito. FIlm je režirao Džejk Kasdan.

image asset

Foto: www.geektyrant.com

Ajvar prati Vidu (Nataša Ninković) i Baneta (Sergej Trifunović), bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovu dramu režirala je Ana Maria Rosi.

Crni Božić je rimejk horor priče o ubici koji počinje da teroriše grupu drugarica u sestrinstvu. Na koledžu je prilično mirno u vreme praznika. Ali, kada Rajli Stoun i njene drugarice iz sestrinstva počnu da planiraju žurke, ubica sa crnom maskom preko lica počinje da ubija devojke, jednu po jednu. Kako broj ubijenih raste, Rajli i njene drugarice počinju da se pitaju da li mogu da veruju bilo kom muškarcu. Uloge tumače: Imogen Puc, Britani Ogrejdi, Ejliz Šenon i drugi, a režiju potpisuje Sofija Takal.

Umeš li da čuvaš tajnu je romantična komedija o devojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće videti. Ipak, vrlo brzo nakon toga ona će ga sresti na svom novom poslu i to u ulozi šefa. Režiser je Eliz Djuran, a uloge tumače Aleksandra Dadario, Tiler Hoeklin i Levern Koks.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara.

kultura,bioskop cineplexx,cineplexx,Ratovi zvezda,film,repertoar,ajvar,umeš li da čuvaš tajnu,crni božić,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.