Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Animirana avantura „Playmobil“ u Vilinom Gradu

Sonja Stefanović 5.12.2019. Komentari

 U bioskopu Vilin Grad će u periodu od 5. do 11. decembra biti prikazana četiri nova naslova: 4 ruže, Džumandži: Dobrodošli u džunglu, Prošlog Božića i Playmobil.

Foto: www.variety.com

Četiri ruže je krimi-drama sa elementima komedije. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova koje povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru. Glavne uloge tumače Miloš Samolov, Boris Milivojević i Srđan Žika Todorović, a režiju potpisuje Vasilije Nikitović.

U filmu Džumandži: Dobrodošli u Džunglu pravila igre su se promenila. Kada ponovno uđu u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, junaci otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele, od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu. U glumačkoj postavi našli su se Dvejn Džonson, Karen Gilan, Kevin Hart i drugi. Režiser je Džejk Kasdan.

jumanji welcome jungle steady run box office 0002

Foto:www.koimoi.com

Romantični film Pola Fejga Prošlog Božića započinje tumaranjem Kejti (Emilija Klark) po Londonu. Ona je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi tokom cele godine. U njen život uskoro ulazi Tom (HenriGolding), koji počinje da proniče u mnoge njene barijere. Dok Londonom vlada praznična atmosfera, njima ništa ne polazi za rukom

Playmobil je priča o Čarliju koji neočekivano nestaje u magičnom, animiranom svetu Playmobil-a. Njegova sestra Marla nepripremljena mora da ode u potragu života da bi ga vratla kući. Ona se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – vozačem koji prevozi hranu, agentom, dobroćudnim robotom, dobrom vilom i drugima. Uloge tumače Ania Tejlor Džoj, Gabrijel Bejtman, Danijel Redklif, Džim Gefgan i drugi, a režiju potpisuje Lino Disalvo.

Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

kultura,fillm,vilin grad,playmobil,4 ruže,džumandži,Prošlog Božića,Niš,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.