Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Ladies night uz film ,,Prošlog Božića" u Cineplexx-u

Jovan Živković 3.12.2019. Komentari

Bioskop Cineplexx organizuje Ladies night 5. decembra na kome će biti prikazan film Prošlog Božića. Početak projekcije je od 20 časova.

Foto: www.digitalspy.com

Radnja filma Prošlog Božića prati mladu Kejt koja radi kao vilenjak u jednoj božićnoj prodavnici. Nezadovoljna svojim poslom, ali i privatnim životom, veruje da je njen život posledica donošenja loših odluka. Ali, posle svakog lošeg perioda stiže i onaj lep, u kojem Kejt upoznaje Toma, naočitog mladića koji se uvek zadesi da joj pomogne kada ona to ni najmanje ne očekuje. Hoće li snegom pokriveni London postati svedok jedne prelepe ljubavne priče? Ulogu Kejt tumači Emilija Klark, publici itekako poznata po ulozi Deneris Targerijan iz Igre prestola. Sem nje, važne uloge tumače Tom Golding i Ema Tompson, dok će jedna od njih pripasti i našem glumcu Borisu Isakoviću

Za ženski deo publike biće priređen koktel dobrodošlice i uručeni pokloni koje obezbeđuje kozmetika Afrodita , kao i popusti od strane San Beli studija.Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx.

kultura,ladies night,žensko veče,film,Prošlog Božića,cineplexx nis,bioskop,emilija klark,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.