Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Cineplexx obeležava „Crni petak” specijalnim cenama karata za domaće filmove

Jovan Živković 28.11.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 28. novembra do 4. decembra naći će se dva nova filma − Nož u leđa i Odbrojavanje. Osim njih, prikazivaće se i domaći filmovi Vojna akademija 5, Realna priča, Ekipa i Dnevnik Diane Budisavljević u okviru Crnog petka.

Foto: www.flickr.com

Radnja kriminalističke komedije Nož u leđa vrti se oko porodičnog okupljanja koje kreće po zlu nakon smrti osamdesetpetogodišnjeg Harlana Tombija, glave porodice. U njihov porodični dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene porodične tajne. Svaki član porodice postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tokom filma. Glumačku postavu čine Danijel Krejg, Kris Evans i Džejmi Li Kertis, dok je rediteljska palica pripala Rajanu Džonsonu.

Odbrojavanje je horor koji prati mladu medicinsku sestru Talitu Bateman koja iz zabave preuzima aplikaciju koja predviđa kada će tačno osoba umreti. Aplikacija joj tada pokaže da ima samo još tri dana života. Kako vreme prolazi, nju počinje da progoni tajanstvena figura, te mora da pronađe način da spasi sopstveni život pre nego što joj nestane vremena. Uloge tumače En Vinters, Elizabet Lejl, Peter Facineli i drugi, a režiju potpisuje Džastin Dek.

Povodom Crnog petka, 29. oktobra cena karata za domaće filmove iznosiće 150 dinara. Redovna cena za 2D projekcije je 350 dinara, dok je za 3D projekcije 470 dinara.

crni petak,cineplexx nis,bioskop,bioskop cineplexx,film,kultura,cineplexx,Niš,repertoar,odbrojavanje,nož u leđa,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.