Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Koža” i „Džeksi” na novom repertoaru Cineplexx-a

Tamara Radovanović 20.11.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 21. do 27. novembra nalaze se četiri ostvarenja: Zaleđeno kraljevstvo 2, Čovek koji je kupio Mesec, Koža i Džeksi.

Foto: www.theverge.com

Šest godina nakon premijere prvog dela Zaleđenog kraljevstva čekaju nas nove avanture Else, Ane, Olafa, Kristofa i Svena, kao i nekih novih junaka. U drugom delu ove animirane komedije Elsa će se zajedno sa drugim junacima uputiti na opasno, ali i uzbudljivo putovanje. Dok se u prvom delu pribojavala da su njene moći previše jake za svet, u drugom će morati da veruje da su dovoljne. Režiju potpisuju Kris Bak i Dženifer Li.

Komedija Čovek koji je kupio Mesec najgledanija je italijanska komedija u tamošnjim bioskopima u poslednjih pet godina, a reditelj Paolo Zuka napisao je i scenario za svoj film. Radnja je smeštena na njegovoj rodnoj Sardiniji i prati jednog lokalnog ribara koji je obećao ženi koju voli da će joj pokloniti Mesec. Poznato je da Sardinjani uvek održe svoje obećanje. Uloge tumače Lazar Ristovski, Frančesko Panofino, Stefano Fresi i drugi.

MV5BZTA2ZjgyYmQtOTRjMC00OWIxLWE0MWEtM2FkY2IwODVkMmE5XkEyXkFqcGdeQXVyMTQ3Njg3MQ. V1 SY1000 CR0014981000 AL

Foto: www.imdb.com

Biografska drama Koža predstavlja priču o Brajonu Vajdneru, jednom od najtraženijih skinhedsa na FBI-listi. Zastrašujuće rasističke tetovaže kojima je pokriven od glave do pete simbolizuju zločine iz mržnje. Kada upozna Džuli i njene tri kćeri, osećaji očinstva i odgovornosti podstiču ga da napusti život pun mržnje. Zbog takve odluke članovi njegove bivše bande prete mu smrću. FBI je Vajdneru obezbedio čak 25 brutalnih operacija uklanjanja tetovaža u zamenu za razotkrivanje zločina na koje se svaka pojedinačna tetovaža odnosi. Režiju potpisuje Gaj Nativ, a glumci su Džejmi Bel, Vera Farmiga, Majk Kolter i drugi.

Džeksi je komedija Džona Lukasa i Skata Mura, čija je radnja fokusirana na Fila koji ima ozbiljan problem sa zavisnošću od pametnog telefona. On nema prijatelje, a nema ni devojku, ali njegov status na Fejsbuku brzo će se promeniti kada svoj stari telefon zameni novim modelom, koji ima neočekivane napredne funkcije. Njegova nova digitalna asistentkinja Džeksi ubrzo postaje Filov motivacioni trener i brine o svim područjima njegovog života. Uloge tumače Ros Birn, Aleksandra Šip, Adam Devin i drugi.

Cena karte za 2D projekcije je 350 dinara, dok je cena za 3D projekcije 470 dinara.

kultura,cineplexx,bioskop,repertoar,film,filmovi,Niš,koža,džeksi,zaleđeno kraljevstvo 2,čovek koji je kupio mesec,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.