Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Porodični dan uz Elsu u Cineplexx-u

Aca Cvetković 20.11.2019. Komentari

Bioskop Cineplexx organizuje Porodični dan uz film Zaleđeno kraljevstvo 2, koji će biti održan 24. novembra od 12 do 17 časova. U okviru Porodičnog dana posetioci će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i animacijama, a prijatelji bioskopa obezbedili su poklone za najmlađe.

Foto: www.movies.disney.com

U filmu Zaleđeno kraljevstvo 2 prikazan je način na koji Elsa kontroliše svoje moći, kao i to zbog čega one prete Arendelu. Elsa poseduje natprirodne moći kojima može manipulisati ledom i snegom. Pošto je povredila svoju sestru Anu, ona napušta Arendel i odlazi na Severnu goru, gde izgrađuje svoj ledeni dvorac iz snova. Njen odlazak ostavlja Arendel u večitoj zimi. Dok sestra i prijatelji traže Elsu kako bi prekinula zimu usred leta, njene moći opet povređuju Anu, koju može spasiti samo istinski poljubac.

Uz svaku kupljenu ulaznicu posetioce očekuje poklon magazin za decu: Mali zabavnik, Mali zeka, Dečije novine ili Bubamara. Članovi kluba bioskopa imaće i pogodnosti u vezi sa cenom ulaznica, kao i sa posebno osmišljenim menijem za ovu projekciju.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa CineplexxDodatne informacije dostupne su na sajtu bioskopa.

cineplexx nis,bioskop,zaledjeno kraljevstvo 2,frozen,porodični dan,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.