Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Druga strana filma” u Domu Vojske

Sonja Stefanović 19.11.2019. Komentari

Festival dokumentarnog filma i muzike pod nazivom City Fest održaće se u Domu Vojske u periodu od 22. do 24 novembra. Filmski program počinje u 17 časova, a od 20 časova muzički nastupi.

Foto: www.vox.com

Na festivalu koji ove godine nosi naziv Druga strana filma, biće prikazano sedam filmova i njegova glavna karakteristika biće stilska raznovrsnost u dokumentarnim pričama. Osim što će publika imati prilike da pogleda najnovija dokumentarna dostignuća, festival će biti proširen muzičko-scenskim programom, koji je planiran posle završetka filmskih projekcija. Glumica Lidija Vukićević će svečano otvoriti događaj. Ceo festivalski program možete pogledati na zvaničnom sajtu Festivala. 

Grad će posetiti i ljudi iz filmske produkcije, koji će biti gosti i upoznaće se sa kulturom, tradicijom i istorijom ovog grada. Cilj festivala je pre svega edukacija mlađe generacije na zabavan način. Kako kažu organizatori, kulturna istorija i uticaj muzike sa ovih prostora dva su neraskidiva pojma i muzika jeste obeležila i uticala na sve segmente života.

Ulaz za filmske projekcije je besplatan, dok će se za muzički program naplaćivati. Karte se mogu naći u City marketing centru.

kultura,film,citiy fest 2019,drugra strana filma2019,Dom vojske,muzika,nastup,dokumentarni film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.