Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Gospodarica zla u Cineplexx-u

Jovan Živković 16.10.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 17. do 23. oktobra naći će se Grdana: Gospodarica zla, Povratak u Zombilend, kao i filmovi u okviru Kids festa. Takođe, 18. oktobra biće organizovan Grdana dan.

Foto: www.wallpapers13.com

Grdana: Gospodarica zla prikazaće se u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji. Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezane, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru. Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji.  Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica. U sinhronizaciji su učestvovali: Ivana Knežević, Anica Dobra, Marina Aleksić, Vukašin Jovanović, Stevan Piale, Marko Janjić, Mladen Sovilj, Dušan Premović, Milan Čučilović, Jelena Anđelković, Milena Moravčević, Tamara Pavlović, Elizabeta Đorevska i Marko Marković.

Film Povratak u Zombilend je ponovo okupio staru ekipu. Vudi Harelson, Džesi Ajzenberg, Ebigejl Breslin i Ema Stoun kao glumačka postava i Ret Riz, Pol Vernik i Dejv Kalaham, koji su radili na scenariju. Radnja filma predstavlja humorističan haos unutar Amerike od Bele kuće do susreta sa novim vrstama zombija koji su u međuvremenu evoluirali, ali i novim preživelim ljudima. Četvoro glavnih junaka su ubice koje pored očekivanih nevolja moraju da se suočavaju i sa glavoboljom koju uzrokuje sveprisutni sarkazam njihove novonastale porodice.

Karte se mogu kupiti na blagani bioskopa Cineplexx. Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karata iznosi 470 dinara.

 

 

Grdana: Gospodarica zla,cineplexx nis,cineplexx,film,filmovi,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.