Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Grdana i Kids Fest u Cineplexx-u

Jovan Živković 9.10.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 14. do 20. oktobra naći će se tri nova naslova i jedna premijera: Grdana, Džoker, Blizanac i Lov, kao i filmovi u okviru Kids Fest-a.

Foto: www.digitalspy.com

Svoju premijeru ove nedelje imaće Grdana: Gospodarica zla. Radnja filma odigrava se u čuvenom kraljevstvu, koje će se iznova zameriti našoj poznatoj vili. Odnos i ljubav koje je Grdana godinama gradila ugroziće postupci već poznatih likova, ali i novih. Priprema se venčanje Ružice i princa Filipa, koje će izazvati da Grdanina magija postane jača i ozloglašenija. Anđelina Džoli reprizira svoju ulogu zle kraljice zajedno sa Eli Fening, koju ponovo gledamo kao Ružicu.

Studio Warner Bros Pictures donosi neispričanu priču o najpoznatijem negativcu Gotam Sitija− Džokeru. Džoker je filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotama. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog stand-up komičara, koji danju radi kao klovn. On se oseća kao da ga društvo odbacuje, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin, koga glumi Robert De Niro, i milijarder Tomas Vejn, koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu njemu se čini da je nasilje jedino rešenje.

Blizanac je akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvideti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

Lov je film o Tobiju koji odlazi na, navodno, nenaseljeno ostrvo kako bi pomogao u rehabilitaciji mladih po pitanju njihovog ponašanja. Kada otkrije da na njemu ipak nije sam, takvo saznanje može ga koštati života. Glumačku postavu čine Jolene Anderson, Vela CluffPhodiso Dintwe.

Kids Fest održaće se 15. put po redu u prostorijama bioskopa Cineplexx. Ovogodišnja poruka festvala je Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo

Individualna cena ulaznice u bioskopu Cineplexx za 2D projekcije iznosi 200 dinara, za 3D 300, dok je za organizovane posete cena za 2D 180 dinara, a za 3D 280 dinara.

cineplexx nis,cineplexx,film,filmovi,kultura,bioskop,kids fest,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.