Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Deo glumačke ekipe Vojne akademije 5 stiže u Cineplexx

Tamara Radovanović 3.10.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 3. do 9. oktobra nalaze se Jeti − Snežni čovek i Džoker. Takođe, 5. oktobra biće održana specijalna projekcija filma Vojna akademija 5, nakon koje će se publici pokloniti deo glumačke ekipe. 

Foto: www.imdb.com

U petom delu Vojne akademije poznati junaci prolaze kroz nove izazove. Kapetan Danijel Stošić pokušava da se vrati letenju, Roksanda i Vasiljević bore se za opstanak veze, dok se Saša i Klisura bore za potomstvo. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze. Uloge tumače Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Vaja Dujović, Miodrag Dragičević i drugi, a režiser je Dejan Zečević

Animirana avantura Jeti − Snežni čovek priča je o tinejdžerki Ji, koja slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi. Ona i njeni drugari Jin i Peng daju mu ime Everest i pokušavaju da ga ponovo spoje sa njegovom porodicom na najvišoj tački na Zemlji. Međutim, ometa ih stari bogataš Berniš, koji želi da zarobi Jetija. Režiju potpisuju Tim Džonson i Tod Vilderman.

MV5BNjk1ZGYwYTgtYzRlZS00MTU4LTk0MWYtZDZhOTc5ZjNjOTFiXkEyXkFqcGdeQXVyNjg5MjU3NjE. V1

Foto: www.imdb.com

Džoker je priča o najvećem negativcu iz serijala stripova o Betmenu. U ovom filmu publika saznaje kako je Džoker postao to što jeste. Videće njegovo usamljeno detinjstvo, ali i svet koji ga odbacuje. Gotam Siti više nikada neće biti isti. Reditelj filma je Tod Filips, a glavne uloge tumače Hoakin FiniksRobert de Niro i Mark Maron.

Ulaznice su u prodaji na blagajni, a dodatne informacije dostupne su na sajtu Cineplexx-a.

kultura,cineplexx,bioskop,repertoar,vojna akademija 5,Džoker,film,avantura,Niš,specijalna projekcija,Jeti − Snežni čovek,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.