Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Mračni Džoker u Cineplexx-u

Jovan Živković 26.9.2019. Komentari

Repertoar bioskopa Cineplexx od 26. septembra do 2. oktobra sadržaće četiri projekcije i jednu pretpremijeru. Ovu nedelju obeležiće peti nastavak serijala Rambo. Osim njega, na repertoaru će se naći i Dora i izgubljeni zlatni grad, Ukleto i Fantastika. Svoju pretpremijeru imaće i film Džoker.

Foto: www.cbsnews.com

Rambo: Do poslednje kapi krvi je peti nastavak istoimenog serijala. Vijetnamski veteran Džon Rambo preživeo je mnoge potresne događaje, pa se povukao i izolovao. U ovom nastavku Rambo (Silvester Stalone) će pokušati da spasi svoju ćerku koja je postala žrtva otmice od strane meksičkog kartela. Dečija avantura Dora i izgubljeni zlatni grad u kojoj Dora (Izabela Moner) neustrašivo juri ka novim sitacijama, sada nailazi na izazov sa kakvim se do sada nije suočavala, to jest na srednju školu. Ipak, ako ona ne može u avanture, onda će one doći njoj.

Ljubitelji horor priča će biti u prilici da vide film Ukleto, koji govori o grupi tinejdžera koji svoju zabavu za vreme Noći veštica pronalaze u jednoj ukletoj kući koja obećava da će probuditi njihove najveće strahove. Ipak, zabava je poslednje što će doživeti, a kuća će polako početi sa ispunjavanjem svojih obećanja. Protagonisti priče su Kejt Stivens, Vil Britan i Laurin Alisa Meklan. Fantastika je sinhronizovni, animirani film, čiji su glavni likovi dva medveda Boža i Luka, stanovnici čarobne zemlje Fantastika. Njihov idiličan život biće prekinut kada banda lopova dođe u šumu kako bi ukrala magične zlante rogove. Boža i Luka moraće da učine sve kako bi ih u tome sprečili. Režiju potpisuju Leon Ding i Huida Lin, dok glasove pozajmljuju Slobodan Boda Ninković, Rade Ćosić i Stefan Buzurović.

Džoker je priča o istoimenom liku, najvećem negativcu iz serijala stripova o Betmenu. U ovom filmu publika saznaje kako je Džoker postao to što jeste. Videće njegovo usamljeno detinjstvo u kome je rastao bez oca, kao i njegovo dalje odrastanje, ali i svet koji ga odbacuje. Sve negativne emocije koje su se u njemu godinama skupljale pomutiće mu razum, usadivši mu u glavu da je nasilje jedino rešenje. Gotam Siti više nikada neće biti isti. Reditelj filma je Tod Filips, a glavne uloge tumače Hoakin Finiks, Robert de Niro i Mark Maron.

Karte se mogu kupiti na blagani bioskopa Cineplexx. Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karata iznosi 470 dinara.

cineplexx nis,cineplexx,film,Džoker,kultura,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.