Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Njen miris na repertoaru Cineplexx-a

Sonja Stefanović 5.9.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 5. do 11. septembra naći će se filmovi TO: Drugo poglavlje, Njen miris i Vilijeva planeta.

Foto: www.nytimes.com

Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje ponovo je na okupu u novom nastavku To: Drugo poglavlje. Gotovo 30 godina kasnije, oni su odrasli ljudi posvećeni poslu i rasuti širom Amerike, ali obećanje iz prošlosti vratiće ih u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Uloge tumače Džejms MekejvojDžesika ČestejnBil HejderAjzija MustafaDžej Rajan i drugi.

Vilijeva planeta je priča o tome kako nikada ne treba odustajati od svojih snova. Nakon što je uništen brod kojim je otputovao u svemir, mali Vili je odvojen od svojih roditelja. Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu. U sinhronizaciji ove avanture učestvovali su Amar Mešić, Nina Janković, Vladimir Kovačević i Rade Ćosić, a režiser je Erik Tosti.

download_1.jpg

Foto: www.allocine.fr

Drama Njen miris prati pank heroinu Beki (Elisabet Mos) koja se bori sa alkoholizmom i samodestruktivnim nagonima, dok pokušava da povrati inspirativnu energiju zbog koje je njen bend nekada bio poznat. Osim propalog braka i karijere, ona pokušava da se fokusira na snimanje novog albuma i buduće koncerte kako bi sačuvala svoje dete od iste budućnosti. Radnja filma smeštena je u devedesete godine prošlog veka. Režiju potpisuje Aleks Ros Peri.

Cena ulaznice za 2D projekcije je 350 dinara, dok je cena za 3D projekcije 470 dinara.

kultura,film,njen miris,Vilijeva planeta,cineplexx,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.