Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Nova komedija na repertoaru Cineplexx-a

Jelena Todorović 28.8.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 29. avgusta do 4. septembra naći će se četiri filmska ostvarenja: Pad anđela, Navijačice, TO: Drugo poglavlje i Delirijum tremens.

Foto: www.parade.com

Pad anđela je treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila Padom Londona. U glavnim ulogama još jednom su se našli Džerald BatlerMorgan Friman. U ovom nastavku agentu Beningu je namešten pokušaj atentata na predsednika, iz čega će morati da izvuče vlastitu agenciju i FBI dok pokušava da otkrije stvarnu pretnju. 

Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija, kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovo je na okupu u novom nastavku To: Drugo poglavlje. Gotovo 30 godina kasnije, oni su odrasli ljudi posvećene poslu i rasuti širom Amerike, ali obećanje iz prošlosti vratiće ih u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Uloge tumače Džejms Mekejvoj, Džesika ČestejnBil Hejder, Ajzija Mustafa, Džej Rajan i drugi.
it it it it it

Foto: www.lebanonews.net

Film Navijačice je komedija o ženama koje formiraju grupu navijačica u svojoj Penzionerskoj zajednici i time pokazuju da nikada nije kasno da ostvarite svoj san. Žena koja pokreće grupu je Marta, a pridružuju joj se Šeril, Oliv i Alis. U glavnim ulogama gledamo Dajan Kiton, Pem Grir, Reu Perlman i Džeki Viver.

U okviru pratećeg programa Filmskih susreta u bioskopu Cineplexx biće prikazan film Gorana Markovića Delirijum tremens. Priča prati slavnog glumca koji pomoću alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada. Nažalost, upada u alkoholno ludilo, završava u bolnici i kroz niz komičnih situacija pokušava da nađe izlaz, družeći se pritom sa bolesnicima iz sobe. Uloge tumače Tihomir Stanić, Gorica PopovićAnita Mančić i drugi.

Cena ulaznice za 2D projekcije je 350 dinara, dok je cena za 3D projekcije 470 dinara.

repertoar,film,bioskop,bioskop cineplexx,kultura,komedija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.