Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Jezive priče iz mraka u Vilinom Gradu

Katarina Mladenović 22.8.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. avgusta naći će se filmovi tri nova naslova – Kraljice zločina, Angry birds 2, kao i Jezive priče iz mraka.

Foto: www.taramountfilm.com

Kraljice zločina je rediteljsko-scenaristički debi Andreje Berlof. Radnja ove akcione drame odvija se tokom sedamdesetih godina u zapadnom delu Menhetna i prati žene mafijaša koje vešto preuzimaju posao od svojih muževa koji su u zatvoru. U ulozi glavne mafijašice Keti je Melisa Mekarti, Tifani Hejdiš glumi Rubi Kerol, koja je spremna da ubije svakoga ko joj se nađe na putu, a Elizabet Mos tumači ulogu Kler Volš, koja je oduvek imala otpor prema nasilju jer ju je muž zlostavljao, ali ipak preuzima stvari u svoje ruke.

Animirana avantura Angry birds 2 prikazuje rat između ptica i prasića. Međutim, kada se pojavi potpuno novi neprijatelj, poznati junaci moraće da sarađuju, jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. Ekipu sinhronizacije čine Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule, Kocka AXE, kao i pevači DjixxSanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani i glumci Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo. Režiju potpisuju Turop Van Orman i Džon Rajs.

angry-birds-movie-2.jpg

Foto: www.variety.com

Radnja horora Jezive priče iz mraka smeštena je u Ameriku 1968. godine. Samo naizgled daleko od nemira u velikim gradovima nalazi se gradić Mil Veli. Na svom imanju na samom obodu grada mlada devojka sa zastrašujućim tajnama, Sara, pretvorila je svoj život u niz jezivih priča, smeštenih u knjigu koja prevazilazi vreme. Te priče postale su i previše stvarne za grupu tinejdžera koji su otkrili Sarin zastrašujući dom. U glavnim ulogama su Zoi Margaret Koleti, Mihael Garza i Gabrijel Raš. Režiser je Andre Ovredal.

Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, a 390 dinara za 3D projekciju.

kultura,vilin grad,bioskop vilin grad,novi filmovi,repertoar,film,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.