Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Kraljice zločina u Cineplexx-u

Sonja Stefanović 22.8.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 22. do 28. avgusta naći će se tri nova naslova: Angry Birds 2, Jezive priče iz mraka i Kraljice zločina.

Foto: www.polygon.com

Animirana komedija Angry Birds 2 prikazuje rat između ptica i prasića. Međutim, kada se pojavi potpuno novi neprijatelj, poznati junaci moraće da sarađuju, jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. Ekipu sinhronizacije čine Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule, Kocka AXE, kao i pevači DjixxSanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani i glumci Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo. Režiju potpisuju Turop Van Orman i Džon Rajs.

Radnja horora Jezive priče iz mraka smeštena je u Ameriku 1968. godine. Samo naizgled daleko od nemira u velikim gradovima nalazi se gradić Mil Veli, gde je na svom imanju mlada devojka sa zastrašujućim tajnama, Sara, pretvorila svoj život u niz jezivih priča, smeštenih u knjigu koja prevazilazi vreme. Te priče postale su i previše stvarne za grupu tinejdžera koji su otkrili Sarin zastrašujući dom. U glavnim ulogama su Zoi Margaret KoletiMihael Garza i Gabrijel Raš. Režiser je Andre Ovredal.

scarystoriestotellinthedark-teaserposter-frontpage-700x317.jpg

Foto: www.slashfilm.com

U akcionoj drami Kraljice zločina radnja je smeštena u sedamdesetim godinama u zapadnom delu Menhetna, poznatim pod nazivom Hell´s Kitchen. Priča prati žene mafijaša koje vešto preuzimaju posao od svojih muževa koji su u zatvoru. U ulozi glavne mafijašice Keti je Melisa MekartiTifani Hejdiš glumi Rubi Kerol, koja je spremna da ubije svakoga ko joj se nađe na putu, a Elizabet Mos tumači ulogu Kler Volš, koja je oduvek imala otpor prema nasilju jer ju je muž zlostavljao, ali ipak preuzima stvari u svoje ruke. U pitanju je rediteljsko-scenaristički debi Andreje Berlof.

Cena ulaznice za filmove u 2D formatu je 350 dinara, dok cena za filmove u 3D formatu iznosi 470 dinara.

kultura,bioskop,film,cineplexx,Kraljice zločina,Jezive priče iz mraka,angry birds 2,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.