Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Veče za muškarce u bioskopu Vilin Grad

Sonja Stefanović 1.8.2019. Komentari

Bioskop Vilin Grad organizuje Men’s night 1. avgusta uz prikazivanje filma Paklene ulice: Hobs i Šo. Projekcija je zakazana za 20 časova.

Foto: www.york.ac.uk

Odani agent tajne američke diplomatske službe Hobs i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo prvi put su se upoznali u filmu Paklene ulice 7 i od tada ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga. Međutim, kada se unapređeni sajber-genetski anarhista Brikston dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje neustrašivog i nestašnog MI6 agentaHobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice. U ovom filmu publika će imati priliku da gleda scene borbe i brzu vožnju motora. Glumačku ekipu, osim Dvejna Džonsona i Džejsona Stetama, čine Idris ElbaHelen Mirer i Vanesa Kirbi. Režiju potpisuje Dejvid Lajč.

Sve posetioce očekujue raznovrsni program pre projekcije, kao i pokloni. Jedan od posetilaca će biti u prilici da dobije automobil Toyota C-HR na celi vikend. Za ovo su se pobrinuli energetsko piće Rock Star, Toyota Srbija i magazin Auto Bild.

Ulaznice za događaj se mogu rezervisati na sajtu bioskopa.

mens night,vilin grad,film,Paklene ulice Hobs i Šo,pokloni,kultura,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.