Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Uzbudljiva nedelja u Cineplexx-u

Jovan Živković 1.8.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 1. do 7. avgusta naći će se tri nova filmska naslova − nastavak serijala Paklene ulice, Vučji zov i Bring The Soul: The Movie.

Foto: www.empireonline.cm

Odani agent tajne američke diplomatske službe Hobs (Dvejn Džonson) i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam) ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga, otkad su se prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7. Međutim, kada se unapređeni sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba) dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), Hobs i Šo će morati da se udruže u filmu Paklene ulice: Hobs i Šo kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice. Režiju potpisuje Dejvid Lajč

Režiser Abel Lanzak spojio je Metjua Kasovica, Omara Sija Fransisa Sivila u napetom trileru sa elementima drame pod nazivom Vučji zov. Radnja filma smeštena je u blisku budućnost u kojoj se posada jedne podmornice suočava sa ozbiljnim problemom. Mladi oficir poseduje izvanredan sluh kojim može da prepozna svaki zvuk koji čuje. U francuskoj nuklearnoj podmornici sve će zavisiti od njega nakon ljudske greške koja će ugroziti živote cele posade.

Le Chant du Loup

Film Vučji zov; Foto: www.diacritik.com

U dokumentarnom muzičkom filmu Bring The Soul: The Movie BTS grupa priča njihovu priču o iskustvu koje su doživeli nastupajući pred više hiljada fanova širom sveta, dan nakon poslednjeg koncerta na evropskoj turneji, na krovu u Parizu. Gledaoci će moći da prisustvuju njihovim intimnim razgovorima i dogovorima, uz spektakularno koncertsko izvođenje tokom turneje. Uloge tumače RM, Jin, SUGA, J-hope, Jimin, V, i Jung Kook, a režiser je Park Jun Su.

Karte se mogu naći na blagajni bioskopa.

cineplexx nis,paklene ulice,Paklene ulice Hobs i Šo,filmovi,kultura,film,repertoar,vučji zov,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.