Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Novo poglavlje Paklenih ulica na Action night-u u Cineplexx-u

Sonja Stefanović 30.7.2019. Komentari

Film Paklene ulice: Hobs i Šo biće prikazan 1. avgusta na prvom Action night događaju, koji organizuje bioskop Cineplexx. Početak je zakazan za 20 časova.

Foto: unsplash.com

Sve otkad su se predstavnik zakona i odani agent tajne američke diplomatske službe Hobs i odmetnik koji ima probleme sa zakonom i bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske Šo prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7, ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce, u pokušajima da savladaju jedan drugoga. Ipak, u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi). Ona je zapravo sestra Dekarda Šoa. Dvojica zakletih neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice. Njihov rivalitet, scene borbe i brzu vožnju motora publika će ovom prilikom moći da vidi u filmu. Sjajnu glumačku ekipu, pored Dvejna Džonsona i Džejsona Stetama, čine Idris Elba, dobitnica nagrade Oskar, Helen Mirer i Vanesa Kirbi. Režiju potpisuje Dejvid Lič.

Svim posetiocima biće omogućeno piće Red Bull, a neki će dobiti Under Armour poklone, kao i Rider japanke. Karte se mogu naći na blagajni bioskopa.

kultura,film,Paklene ulice Hobs i Šo,Action night,cineplexx,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.