Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Svaka smrt je samo početak

Jelena Todorović 28.7.2019. Komentari

Roman Dečak od stakla italijanskog pisca Donata Karizija, objavljen 2014. godine, predstavlja nastavak romana Lovac na duše. Ovo je roman koji će vas iznenaditi i očarati svojom pričom.

Foto: www.libromanija.blogspot.com

Radnja romana smeštena je u Rim i prati život Markusa i Sandre. On je čovek koji nema više ništa − ni identitet, ni sećanje, ni ljubav, ni mržnju. Jedino poseduje bes i jedan skriveni talenat. Markus je poslednji ispovednik, sveštenik sposoban da otkrije anomalije i da nazire niti od kojih je ispleteno svako ubistvo. Ipak, neke su toliko zapletene da možda čak ni on neće uspeti da ih raspletu. Ona je žena koja pokušava da ponovo pronađe sebe. Forenzički fotograf: njen talenat je da fotografiše prazninu, da je učini vidljivom. Sandra se skriva iza objektiva svog foto-aparata. Međutim, ovog puta praznina je tako mračna i duboka da preti da je proguta. Markus i Sandra pokušavaju da proniknu u um zločinca i otkriju njegov plan, užasan i zastrašujuće brilijantan. I baš kada pomisle da su se približili rešenju, delići slagalice otkrivaju stravičnu sliku koju nisu mogli ni da naslute.

On je video ono što drugi nisu mogli. On je video zlo.

Roman Dečak od stakla je roman koji se čita u jednom dahu. Autor drži pažnju čitaoca od prve do poslednje napisane reči. Ni ne možeta da naslutite šta će se sledeće dogoditi. Ovo je jedan od romana koji navodi čitaoce na razmišljanje. Nakon čitanja ćete se zapitati: Da li se čovek rađa zao ili vremenom uči da čini zlo?

preporuka,knjiga,kultura,triler,misterija,donato karizi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.