Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Nastavak franšize Paklene ulice premijerno u Cineplexx-u

Emilija Kostić 25.7.2019. Komentari

Bioskop Cineplexx je u periodu od 25. do 31. jula pripremio tri nova filmska naslova i jednu premijeru – Dečja igra, Plan bekstva 3, Hrabri mališan 2 i Paklene ulice: Hobs i Šo.

Foto: www.artofvfx.com

Savremena verzija horor filma iz 1988. godine Dečja igra prati život samohrane majke Keren koja svom sinu Endiju poklanja lutku, potpuno nesvesna zla koje se u njoj krije. Čaki je lutka koju je zaposeo duh serijskog ubice nakon vudu rituala kojim je izbegao odlazak u Pakao. Film je baziran na likovima koje je stvorio Don Mancini, a u glavnim ulogama nalaze se Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry, Tim Matheson, Gabriel Bateman i Mark Hamill.

Kada u novom akcionom trileru Plan bekstva 3 Breslin i njegov tim krenu da istražuju slučaj, otkrivaju da iza svega stoji poremećen sin njihovog bivšeg saradnika, koji je u međuvremenu kidnapovao i Breslinovu devojku. Oni kreću u opasnu misiju u letonski zatvor poznat kao Đavolja stanica kako bi spasili taoce pre nego što bude prekasno. U ovom ostvarenju režiser John Herzfeld okupio je glumačku ekipu koju čine Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent, Jaime King i Devon Sawa.

MINUSCULE Web

Film Hrabri mališan 2, Foto: institutfrancais-cambodge.com

Hrabri mališan 2 prati priču Mališe, mlade i neustrašive bubamare slučajno zarobljene unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom. Kada tamo stigne, mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta. 

Nakon osam filmova franšiza Paklene ulice sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa, pod nazivom Paklene ulice: Hobs i Šo. Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs, odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo, bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga. Ali u trenutku kada se unapređeni sajber-genetski anarhista Brikston dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta, koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice. Pored Dwayne Johnsona i Jason Stathama uloge tumače i  Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren.

Karte se mogu kupiti na blagajni ili rezervisati na sajtu bioskopa Cineplexx.

cineplexx nis,premijera,repertoar,kultura,dečija igra,hrabri mališan,plan bekstva,paklene ulice,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.