Kralj lavova pretpremijerno na repertoaru Vilinog Grada

Anđela Janjić 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 11. do 17. jula naći će se četiri filmska ostvarenja: Kralj lavova, U ratu, Plen i Ortaci na točkovima.

Foto :www.moviequotesandmore.com

Diznijev Kralj lavova u režiji Džona Favroa pretpremijerno će se prikazivati od 17. jula. Simba obožava svog oca kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Međutim, Mufasin brat ima druge planove. Borbu za kraljevstvo pratiće izdaja, tragedija i drama, što će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih prijatelja, on će morati da pronađe način da povrati ono što mu pripada. Glasove pozajmljuju Donald Glover, Bijonse Nouls Karter, Džejms Erl Džouns, Set Rogen i drugi. 

U ratu je drama čija radnja prati zatvaranje fabrike Perin industrije. Uprava je odlučila da zatvori fabriku uprkos velikim finansijskim žrtvama zaposlenih i rekordnom profitu u toj godini. Zaposleni radnici i njihov predvodnik Loran Amedeo rešili su da se bore protiv ovakve odluke. Režiser je Stiven Brajz, a uloge tumače Vinsent Lindon, Melani Rover, Džeks Borderi i drugi.

u r a t u

Film U ratu; Foto: www.imdb.com

Akcioni triler Plen predstavlja priču o velikom uraganu koji je pogodio Floridu. Hali ignoriše naređenja za evakuaciju kako bi pronašla svog nestalog oca. Nalazi ga teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni. Pošto ostaje sve manje vremena da se pobegne od uragana, Hali i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem. Režiju potpisuje Aleksandre Aja, a u glavnim ulogama su Kaja Skodelario, Beri Peper i Ros Anderson. 

Kada u akcionoj komediji Ortaci na točkovima dobroćudni vozač Stu pokupi putnika za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kog očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu od pet zvezdica. Film je režirao Majkl Dauz, a glumačku ekipu čine Iko Juvejs, Natali Morales, Beti Gilpin, Džimi Tatro, Mira Sorvino i Karen Gilan.

Cena karte za filmove u 2D projekciji je 280 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena iznosi 390 dinara.

Ključne reči: kultura , film , repertoar , vilin grad , kralj lavova , u ratu , bioskop , plen , ortaci na točkovima ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.