Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Originalni francuski žigolo u Cineplexx-u

Anđela Janjić 4.7.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 4. do 10. jula naći će se četiri nova naslova: Spajdermen: Daleko od kuće, Originalni francuski žigolo, Tabaluga, kao i premijera filma Ortaci na točkovima.

Foto: www.tf1international.com

Akciona avantura Spajdermen: Daleko od kuće moći će da se pogleda u 2D i u 3D projekciji. Nakon konačne borbe sa Tanosom i Ajronmenove smrti u poslednjem filmu, Piter Parker sa društvom odlazi na letnji odmor u Evropu. Međutim, odmor im prekida opasni Misterio, koji želi da se obračuna sa njim. Spajdermen će morati da se bori i sa svojim osećanjima. Tom Holand, Zendaja i Semjuel Džekson su u glavnim ulogama, a režiju potpisuje Džon Vots.

Tabaluga je animirani porodični film o zmaju koji živi sa gavranom Kolkom, koji ga je usvojio, na živopisnom Grenlandu. Kako nikada nije naučio da bljuje vatru, hitno mu je potrebna pomoć pravog, odraslog zmaja. Međutim, Tabaluga je poslednji primerak svoje vrste. Jedini drugar koga ima je brbljiva bubamara Bali. Ali kada na Islandu upozna prelepu ledenu princezu Lili, Tabaluga će se zaljubiti na prvi na prvi pogled. Zahvaljujući snazi ljubavi, on će naučiti da bljuje vatru. Režiju potpisuju Sven Antervolt i Tobi Genkel, a glasove junacima pozajmljuju Milan Antonić, Marko Marković, Nikola Nemešević, Nemanja Živković, Teodora Ristovski, Pavle Jerinić, Miroljub Turajlija i Dušica Novaković.

tabalugaaa

Foto: www.youtube.com/watch?v=rd_UlBr0s_M

Junak komedije Originalni francuski žigolo je stari žigolo, kojeg bogata osamnaestogodišnja prijateljica ostavlja zbog mlađeg muškarca. Uz pomoć nećaka, on kreće u potragu za novom milionerkom. Ovu komediju režirao je Oliver Baruks, a u glavnim ulogama su Kad Merad, En Šerijer i Leopold Moati. Kada u akcionoj komediji Ortaci na točkovima dobroćudni vozač Stu pokupi putnika za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kog očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu od pet zvezdica. Film je režirao Majkl Dauz, a glumačku ekipu čine Iko Juvejs, Natali Morales, Beti Gilpin, Džimi Tatro, Mira Sorvino i Karen Gilan.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena iznosi 470 dinara

cineplexx nis,bioskop,kultura,repertoar,film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.