Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Povratak Spajdermena i Anabel u Cineplexx-u

Jovan Živković 27.6.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 27. juna do 3. jula naći će se četiri nova filmska ostvarenja i jedna premijera: Anabel 3 — povratak, Juče, Apolo11, Tajni agent Mjau i Spajdermen — daleko od kuće.

Foto: www.denofgeek.com

U filmu Anabel 3: Povratak demonolozi Ed i Lorejn odlučni su u nameri da sačuvaju Anabel od uništenja, tako što će je smestiti u zaključanu sobu u njenoj kući. Njihov plan je da je zaštite uz sveštenički blagoslov. Ipak, nevolje počinju kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji. Režiser je Gari Doberman, a uloge tumače Emili Brobst, Patrik Vilson, Vera Farmiga i drugi. Priča filma Juče prati Džeka Malika, koji se budi posle jedne saobraćajne nesreće i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali. On odlučuje da preuzme njihovu ulogu i uskoro dostiže planetarnu slavu izvodeći njihove hitove. Međutim, kada se zatvore vrata koja su razdvajala njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gde je pripadao i da dokaže da je ljubav sve što je čoveku potrebno. Film je režirao Deni Bojl, a uloge tumače Lili Džejms, Himeš Patel, Ed Širan i drugi.

Apolo 11 vodi gledaoce u čuvenu misiju koju je izvela NASA — onu u kojoj su ljudi prvi put sleteli na Mesec. Film prikazuje važne dane i sate te 1969. godine, kada je čovečanstvo napravilo ogroman skok u budućnost. Režiju potpisuje Tod Daglas Miler, a u glavnim ulogama su Baz Aldrin, Džoan En Arčer, Dženet Armstrong i Džek Beni. Tajni agent Mjau je film o maloj, bucmastoj mački Marni. Ona živi poput princeze i dobija sve što želi, jer ju je gazdarica Rosalinda razmazila poput deteta. Napuštena, daleko od kuće, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata, Marni je prisiljena da se udruži sa uplašenim psetom, neurotičnim petlom i magarcem koji se pretvara da je zebra. Režiseri ove animirane avanture su Kristof LojenštajnVolfgang Lojenštajn.

macka film

Film Tajni agent Mjau; Foto: www.cinenews.be

Film  FFilmSpajdermen: Daleko od kuće moći će da se pogleda u 3D projekciji. Nakon konačne borbe sa Tanosom i Ajronmenove smrti u poslednjem filmu, Piter Parker se nalazi u emotivnom haosu. Iako je njegova popularnost porasla, činjenica da njegovog mentora više nema veoma mu teško pada. Međutim, to se menja kada se jedna sasvim obična ekskurzija pretvori u ono što se nalazi u Piterovoj glavi — u haos. Sile iz drugog univerzuma se pojavljuju, ratujući jedna protiv druge na našoj planeti. Na Spajdermenu je da sada preuzme ulogu svog mentora i da zaštiti Zemlju. Tom Holand, Zendaja i Semjuel Džekson su u glavnim ulogama, a režiju potpisuje Džon Vots.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa.

bioskop cineplexx,cineplexx nis,bioskop,film,premijera,kultura,Spajdermen,anabel,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.