Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Šta nas novo očekuje u Cineplexx-u

Emilija Kostić 19.6.2019. Komentari

Na ovonedeljnom repertoaru bioskopa Cineplexx, u periodu od 20. do 26. juna, možete naći dva nova filmska naslova: Ana i Anđeo čuvar, dok će premijerno biti prikazan nastavak horor franšize Anabel 3: Povratak kući.

foto: wallpapercave.com

Ana je nova akcija reditelja Lika Besona. Ispod zapanjujuće lepote top-modela Ane Poliatove skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Saša Lus, dobitnica nagrade Oskar Helen Miren, Kilijan Merfi i Luk Evans

anna publicity still h 2019

Foto: www.denofgeek.com

Psihološki triler Anđeo čuvar zasnovan je na istinitom događaju o zapanjujućoj seriji ubistava pod hipnozom koji su se odvijali u Danskoj 1950-ih. Inspektor Anders Olsen (Pilu Asbek) započinje istragu pljačke banke u kojoj pljačkaš upuca dve osobe i pobegne. Nakon što ga uhapse, pljačkaš tvrdi da je zločin počinio sam, a zapravo je bio hipnotisan. Ko zaista kontroliše naš um i koliko daleko to može otići?

Treći deo franšize Anabel − Anabel 3: Povratak kući na filmsko platno premijerno dolazi 26. juna u 20 časova. Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja, te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je da je zaštite stavljajući je na sigurno, iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara. Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

repertoar,bioskop,cineplexx,cineplexx nis,filmovi,premijera,jun,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.