Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Čuveni Diznijev klasik u bioskopu Vilin Grad

Jovan Živković 22.5.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad naći će se dva nova filma u periodu od 23. do 29. maja. U pitanju su filmovi Aladin i Brajtbern.

Foto: www.screengeek.net

Aladin  Film Aladin je Diznijev klasik na kojem su brojne generacija stasavale. Kao i u ranijim verzijama, film govori o sitnom lopovu Aladinu, njegovoj nedostižnoj ljubavi princezi Jasmin i Duhu iz lampe sa neverovatnim moćima. Čuveni glumac Vil Smit igraće ulogu Duha, dok će se, osim njega, pojaviti Naomi Skot kao princeza Jasmin, Mena Masud kao Aladin, kao i Marven Kenzari u ulozi čarobnjaka Džafara. Režiju potpisuje Gaj Riči, dok je na muzičkoj pozadini radio Alan Manken, dobitnik čak osam oskara.

https://www.digitalspy.com/movies/a27406833/disney-aladdin-remake-a-whole-new-world-clip/

Aladin; Foto: movieweb.com

Brajtbern  Gledali ste Supermena? Većina vas jeste, barem jedan film. Ali za one neupućene, reč je o dečaku koji je poslat na planetu Zemlju gde dobija supermoći i time postaje njen zaštitnik. U ovom filmu dobijamo isto to, osim što dečak, umesto zemljinog zaštitnika, postaje nešto mnogo gore — zemljina noćna mora. Ovu mešavinu fantastike i horora producirao je Džejms Gan, a režirao Dejvid Jaroveski. 

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa.

bioskop vilin grad,dizni,aladin,brajtbern,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.