Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Bioskop Cineplexx slavi rođendan

Sonja Stefanović 17.4.2019. Komentari

Bioskop Cineplexx slavi svoj rođendan 21. aprila. Tom prilikom publici će biti predstavljen raznovrsni žanrovski repertoar sa ulazom po posebnoj ceni.

Foto: www.aroundmyfamilytable.com

Najmlađi posetioci bioskopa videće živopisne avanture i animirane junake u filmovima Dambo, Park čudesa, Kako da dresirate svog zmaja 3 i Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom, koji su sinhronizovani na srpski jezik. Ekranizacija romana After posle svetske premijere naći će se na rođendanskom repertoaru. Publika će saznati kako se savršeni život studentkinje ruši kao kula od karata kada upozna mistrerioznog i nimalo prihvatljivog Hardina. Od reditelja Harmonija Korina biće prikazana Bitanga s plaže, komedija u kojoj osim Metjua Mekonahija igraju i Snup Dog, Zek Efron, Ajla Fišer.

Za film Balkanska međa interesovanje publike je i dalje veliko, te će se i ovo ostvarenje naći na repertoaru bioskopa Cineplexx. Glavni junak kultnog stripa Dark Hors vraća se na veliko platno jedanaest godina nakon drugog dela, u osvetničkoj misiji u filmu Helboj. Bioskop je i za ljubitelje horora spremio filmove Groblje kućnih ljubimaca, zasnovan na istoimenoj knjizi Stivena Kinga, koju je kritika proglasila najstrašnijom do sada, i Prokletstvo ožalošćene žene, priču o ženi Ljoroni, čiji pomen imena izaziva strah već decenijama među svim generacijama. Dobitnik Oskara Džordan Pil uradio je, kako mnogi kažu, košmarni film Mi, koji će takođe biti prikazan ovoj posebnoj publici. Celokupan rođendanski repertoar može se videti na sajtu bioskopa.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx i online za članove Cineplexx bonus kluba. Cena ulaznice od 200 dinara je jedinstvena za 2D/3D projekcije i bez doplate na dužinu trajanja filma, dok rezervacije ulaznica za filmove sa rođendanskog repertoara nisu moguće.

bioskop cineplexx,rođendan,repertoar,komedija,horor,dečiji fim,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.