Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Porodični dan u bioskopu Cineplexx

Marija Janković 9.3.2019. Komentari

U bioskopu Cineplexx 10. marta biće održan Porodični dan, u okviru kojeg će najmlađi imati priliku da uz projekciju filma Kako da dresirate svog zmaja 3 uživaju u specijalnom programu inspirisanom junacima ove epske priče. Porodični dan trajaće od 12 do 17 časova. 

Foto: theaudiospotlight.com

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima. U sinhronizaciji ovog animiranog spektakla učestvovali su: Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić i Željko Maksimović. (SIN 2D)

Osim specijalnog programa osmišljenog za mališane, uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje Vas poklon magazin za decu Mali Politikin zabavnik, kao i DVD crtani Pepa prase. Ukoliko ste član Cineplexx porodičnog film kluba, imaćete i pogodnosti u okviru same cene ulaznica i posebno osmišljenog menija za ovu projekciju.

Karte možete preuzeti na blagajni po ceni od 230 dinara. Za sve ostale informacije posetite sajt bioksopa Cineplexx.

porodični dan,cineplexx nis,bioksop,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.