Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Cineplexx − Dom superheroja

Marija Janković 4.3.2019. Komentari

Svi fanovi Marvelovih junaka moći će u periodu od 6. do 10. marta da uživaju u najnovijoj realizaciji filma Kapetan Marvel projekcijama koje su zakazane u rasponu od 18 do 22 časa.

Foto: www.denofgeek.com

Američka glumica Bri Larson će biti prva žena u poslednjih deset godina koja će imati glavnu ulogu u filmu Kapetan Marvel. Ljubitelji sveta stripa uživaće u ekranizaciji priče smeštene u 1990. godinu koja prati Kerol Denvers na putu da postane jedan od najmoćnijih heroja u univerzumu. U trenutku kada rat između dve rase vanzemaljaca zahvati i Zemlju, Denvers i mala grupa njenih saveznika naći će se usred vrtloga sukoba. U glavnim ulogama na velikom platnu naći će se i Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Djimon Hounsou, Li Pejs, Lašana Linč i Gema Čan (SIN 3D).

Povodom Comic night događaja 7. marta svi posetioci bioskopa Cineplexx dobiće ekskluzivni poster na poklon, a bedževe iz filma najsrećniji dobitnici. Takođe, striparnica Južni Darkwood obezbedila je vaučere sa 25% popusta na sva Darkwood izdanja, kao i dva poklon srtipa, a za najveće ljubitelje striparnica Darkwood nagradiće petoro gledalaca sjajnim izdanjima stripova Marvelovih junaka.

Karte možete preuzeti na blagajni Cineplexx-a po ceni od 420 dinara, a za više informacija posetite sajt bioskopa.

cineplexx nis,bioskop,Kapetan Marvel,superheroji,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.