Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Nova filmska ostvarenja na repertoaru Cineplexx-a

Marija Janković 13.2.2019. Komentari

Na programu bioskopa Cineplexx u periodu od 14. do 20. februara naći će se četiri nova filmska ostvarenja: Alita: Borbeni anđeo, Berlin, Volim te, Kako uhvatiti neženju i film Srećan dan smrti 2. kao i specijalan događaj povodom dana zaljubljenih. (SIN 2D/3D)

Foto: www.berlinocacioepepemagazine.com

Ukoliko Dan zaljubljenih provedete gledajući  projekciju filma Berlin, Volim te  osim koktela dobrodošlice, specijalnog programa i poklona, moć ićete da se slikate i pored stendija filma, a najkreativniji kao nagradu gledaće filmove besplatno mesec dana. Ova akcija trajaće od 14. do 17. februara. Film nam donosi devet priča u kojima se spajaju različiti akteri i otkrivaju svoje ljubavne zaplete. Emocije dolaze iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi. Ideja vodilja ovog serijala je da se dobije utisak grada kao živog organizma koji diše i voli, te kroz više kultura čini da ljudi dele među sobom emocije univerzalne ljubavi. Na velikom platnu uživaćemo u glumi najuticajnih glumaca današnjice, među kojima su Oskarovka Helen Miren, Kira Najtli, Luk Vilson, Miki Rurk, Džena Devan i mnogi drugi. Projekcija filma zakazana je od 20 časova.

Više od petnaest godina scenarista Džejms Kameronje pripremao svoju adaptaciju stripa Alita: Borbeni anđeo, koji je pre trideset godina osmislio i nacrtao japanski umetnik Jukita Kišira. Priča je smeštena u daleku mračnu budućnost, u dvadeset i šestom veku i prati kiborg devojku, (osobu sa robotskim/ tehničkim implantantima) po imenu Alita koja se budi u svetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sećanja na prošli život. Doktor Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok sa druge strane, njen drug Hugo želi da joj pomogne da vrati uspomene. Lik ženskog heroja Alite ovekovečila je kanadska glumica kubansko-američkog porekla Roza Salazar. Osim Roze Salazar, u ostalim ulogama našli su se Oskarom nagrađeni glumci: Kristof ValcDženifer Koneli i Maheršala Ali. Među glumačkom ekipom su i mlade glumice Eiza Gonzales i Lana Kondor.

alitcps
                                                                                                                      Film Alita borbeni anđeo; Foto: www.superherohype.com

Vinona Rajder Kijanu Rivs igraju opet zajedno, ovog puta u romantičnoj komediji Kako uhvatiti neženju. Rivs i Rajder glume Frenka i Lindsi, goste koji su pozvani na venčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugom. Kako će sve završiti – velikom ljubavlju ili velikom svađom. Džesika Rut predvodi ekipu u nastavku filma Srećan dan smrti 2 punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine. Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba. Producent i reditelj prvog filma, Džejson Blum i Kristofer Landon, vratili su se da naprave novo poglavlje.

Karte su u prodaji i možete ih preuzeti na bilternici bisokopa po ceni od 350 dinara za 2D projekciju i 470 dinara za 3D projekciju. Za sve ostale informacije postetite sajt Cineplexx–a.

cineplexx nis,repertoar,bioskop,film,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.