Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Komedija Udaj se muški u Domu Vojske

Aleksa Anđelić 27.1.2019. Komentari

Najbolja beogradska komedija u sezoni 2016/17, Udaj se muški, biće izvedena 1. februara u Domu Vojske. Početak je od 20 časova.

Foto: www.facebook.com/udajsemuski

U središtu ove predstave je priprema venčanja i različiti pogledi kako ono treba da izgleda. Ono mora da bude tradicionalno, ali i moderno. Na venčanju biće otkrivene tajne i karakteri likova. Tenzija će navesti likove da donesu presudne odluke u životu. Komedija će naterati publiku da se prepozna i zapita šta to pokreće naše živote i koliko su zamršeni međuljudski odnosi. Ovo je komedija situacije, bez psovki i vulgarnosti. Uloge tumače: Snežana Savić, Stefan Uroš Tešić, Pred Kotur, Aleksandar Jovanović, Ratko Tankosić i Miloš Đorđević. Komad je napisala Dunja Petrović, a režirala Marija Lipkovski

Ulaznice se nalaze u prodaji i to po ceni od 600 dinara od prvog do šestog reda i 500 dinara od sedmog reda, kao i za balkon. Karte se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske, u Niškim vestima i u City cafe-u. Takođe, ulaznice se mogu rezervisati i na broj 063/490 460.

udaj se muški,predstava,komedija,Dom vojske,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.