Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Festival dečijeg filma u Cineplexx-u

Marija Janković 25.1.2019. Komentari

Ukoliko ste propustili da pogledate neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine, u periodu od 28. januara do 6. februara, tokom Porodičnih dana, bioskop Cineplexx na svoj repertoar vraća čak 31 film iz protekle godine.

Foto: www.littlebird.co.uk

Tokom trajanja manifestacije, pored odličnog filmskog programa, određenim danima posetioci će uživati u različitim aktivnostima, pa će tako najmlađi moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu. Ne propustite slatko Podravkino iznenađenje u obliku Lino lade i ukusne zalogaje kompanije Zlatiborac, dok će Malac Genijalac pripremiti sjajnu edukativnu zabavu za posetioce. Takođe, očekuju Vas i Dexy Co ili McDonalds poklon iznenađenja, a u pauzama između fimova i mnoštvo zabave, inspirisane junacima sa velikog platna. Reprizno se na programu nude Grinč, avantura Drakuline porodice u nastavku animacije Hotel TransilvanijaKoko, Pčelica Maja, Neviđeni 2Zec Petar, Ferdinand, Tajne avanture mačaka, Čarobni princ i mnogo drugih filmova.

Potrebno je da postanete član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojalti programa, u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14 godina, a koji donosi niz pogodnosti. Za sve starije od 14 godina, tu je Cineplexx bonus klub, čiji članovi, osim snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala, očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica

Karte su u prodaji na blagajni po specijalnoj ceni od 180 dinara za sve 2D projekcije i 280 dinara za 3D filmove. Za sve ostale informacije posetite sajt bioskopa Cineplexx.

bioskop,Dečiji film,cineplexx nis,festival,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.