Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Predstojeći bioskopski program Cineplexx-a

Marija Janković 9.1.2019. Komentari

Na programu bisokopa Cineplexx u periodu od 10. do 16. januara naći će se tri nova filmska ostvarenja: Kralj lopova, Džulijet i animirani film Snežna kraljica: Svet ogledala. (SIN 2D/3D)

Foto: www.entertainment-focus.com

Nova krimi drama Kralj lopova donosi priču o neverovatnoj bandi penzionera koji su organizovali spektakularnu pljačku u Haton Gardenu u Londonu za Uskrs 2015. godine. Film je istinita priča o najvećoj pljački dijamanata u britanskoj istoriji. Grupa starijih muškaraca koju čini oskarovska filmska elita poput Majkla Kejna, Džima Brodbenta i Toma Kortneja u svojim kasnim 60-im i 70-im je, iz trezora u Haton Gardenu u Londonu, ukrala blago ukupne vrednosti dvesta miliona funti. Pljačku su razradili do detalja, u nekoliko faza, prvi su put u trezor ušli u četvrtak uveče i izašli idućeg jutra, a ponovo su ušli u subotu uveče i pobegli na Uskrs.

Romantična ljubavna priča Džulijet jeste priča bazirana na romanu Nika Hornbija Gola Džulijet, a govori o Eni, devojci zarobljenoj u dugogodišnjoj vezi sa Dankanom, koji je opsednut rokerom Takerom Krouom. Kada akustični demo Takerove pesme od pre 25 godina izađe u javnost, počinju da se dešavaju velike promene u životu rokera, ali i u njenom životu. Ulogu Eni tumači glumica Rouz Burn, a u ulozi Dankana je glumac Kris O’ Daud.

Četvrti nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica: Svet ogledala prati putovanje glavne junakinje, devojčice Gerde, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju običnim ljudima, protera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu u Zemlju ogledala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može da spasi svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snežna kraljica. 

Karte možete preuzeti na blagajni bioskopa Cineplexx po ceni od 350 dinara za 2D projekciju i 470 za 3D projekciju. Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

 

Bisokop,cineplexx nis,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.