Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Serija Riverdejl oživela je likove Arči stripova

Andrijana Pavlović 24.12.2018. Komentari

Serija Riverdejl počela je sa emitovanjem 2017. godine širom Amerike, a nedugo zatim i širom sveta. Priča počinje tajanstvenim ubistvom učenika srednje škole, Džejsona Blosoma i sa sobom donosi misteriju i mnogobrojne tajanstvene događaje u mali američki grad. Trenutno se na televizijskoj mreži Foks prikazuje treća sezona ove serije. Likovi serije rađeni su po likovima Arči stripova.

Foto: www.cwtv.com

Beti Kuper, Arči Endruz, Džaghed Džouns i Veronika Lodž učenici su srednje škole u svom rodnom gradu Riverdejlu. Nakon tragične smrti druga iz istoimene srednje škole, pojavila su se mnoga pitanja na koja niko nema odgovor. Zajedno sa vršnjacima kao što su Šeril Blosom, Kevin Keler i drugi, ekipa započinje potragu za odgovorima i ubicom svog druga. U istragu se neočekivano upliću i njihovi roditelji, a mladi istražitelji istovremeno se suočavaju i sa svakodnevnim srednjoškolskim problemima − kako školskim tako i ljubavnim.

Druga sezona serije donosi nove misterije i malo drugačije puteve. U Riverdejl pristiže serijski ubica, koji je odlučan u svojim namerama, ali i veoma vešt u skrivanju svog identiteta. Sada će srednjoškolci shvatiti da ništa nije kao što izgleda, ali i da opasnost može biti mnogo bliža nego što oni misle. Treća sezona ponovo donosi nove misterije, ali ovoga puta priča probija dosadašnje granice i dobija malo natprirodnog karaktera. Učenici, sada već završne godine, srednje škole Riverdejl ponovo moraju da uđu u svoje uloge istražitelja i otkriju koja je nova opasnost koja preti da ubije stanovnike ovog malog, naizgled, savršenog grada.

Glumačka ekipa koju čine Kol Spraus, Lili Rajnhart, Kamila Mendez, Kej Džej Apa, Medelajn Peč, Kejsi Kot uspešno je oživela likove iz stripa i donela uzbudljivu i intrigantnu priču na male ekrane. Snimanje je smešteno u Vankuver, grad u Kanadi.

serija,preporuka,riverdejl,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.