Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Otvara se 55. niški sajam knjiga

Marija Đorđević 23.12.2018. Komentari

Ovogodišnji Sajam knjiga, 55. po redu, sa krilaticom Tajna je u knjizi, svečano će biti otvoren 24. decembra u 18 sati u hali Čair. Posetioci će Sajam moći da posete do 30. decembra, u periodu od 10 do 20 sati.

Foto: www.nkc.rs

Organizator sajma, Niški kulturni centar, potrudio se da dovede naše najveće i najznačajnije izdavačke i knjižarske kuće, sa izdanjima iz oblasti lepe književnosti, umetnosti, svih naučnih i tehničkih oblasti... I ove godine biće prisutni štandovi sa rečnicima i udžbenicima stranih jezika, izdanjima za decu i antikvarnim knjigama, naučno-popularnim i enciklopedijskim izdanjima... Sajam knjiga će pratiti svakodnevne i brojne promocije, književni susreti i razgovori, potpisivanje knjiga od strane naših uglednih pisaca i drugi prateći programi. Dečiji dan na Sajmu je 27. decembar uz učešće brojnih dečijih stvaralaca. I ove godine će biti dodeljene vredne nagrade u knjigama za posetioce. Potrebno je samo da posetioci napišu svoje ime i broj telefona na poleđini ulaznice i ubace je u kutiju na izlazu. Izvlačenje nagrada će biti na Belami televiziji u popodnevnoj emisiji, dan po zatvaranju sajma.

Cena ulaznice je 120 dinara, a za grupne posete učenika i studenata 70 dinara. Za više informacije možete pozvati Niški kulturni centar, na broj 018/ 595740. 

Izvorwww.nkc.rs

sajam knjiga,otvaranje,niški kulturni centar,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.